Activiteiten

Wij hebben verschillende activiteiten bij de Maashorst minigolf. Zowel kleine groepjes als grote groepen jong en oud zijn van harte welkom bij ons!
O.a., 3 verschillende golfbanen, speeltuintje, groot terras, en mogelijkheid voor een hapje en drankje.
Onze activiteit(en) kunt u combineren met een van onze vele arrangementen voor het perfecte kinderfeestje, bedrijfsuitje, familie-uitje of vrijgezellenfeestje! Op basis van uw wensen, tijd, en beschikbare budget stellen wij graag een leuk, passend uitje voor u samen!

Bij de Maashorst Minigolf kunt u ook na een fietstocht of wandeling gewoon gezellig even komen uitrusten op ons terras , voor een lekker kopje koffie met heerlijk eigen gemaakt appelgebak. Of een lekker soft-ijsje en ondertussen genieten van de omgeving.

Pitpat/Biljardgolf

Onze PITPATbaan / Biljardgolf, bestaat uit 18 tafels die allemaal voorzien zijn van een opslagpunt, verschillende hindernissen en een hole (put). De tafels zijn 3 meter lang, en worden bespeeld met een biljard keu. Zeer geschikt voor iedereen die van een uitdaging houd.

Midgetgolf

Ook hebben we een mooie goed verzorgde 18 holes midgetgolfbaan. Het verschil met onze avonturenminigolf baan is dat de afstanden van opslagpunt tot de hole (putten) bij de midgetgolfbaan veel korter zijn. Zo tussen de 4 a 5 meter, en afgebakend zijn met een rand, zodat het balletje niet ver weg kan rollen. Deze baan is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Avonturen minigolf

Onze Avonturen Minigolfbaan heeft 18 holes met allerlei spannende, en uitdagende ,hindernissen die zorgen voor extra avontuur, de afstand tussen de opslagpunt en de hole (putten) variƫren tussen de 10 en 20 meter. Zeer geschikt voor iedereen die van spanning en avontuur houd.

Bedrijfs-, vrienden-, of familie uitje

De Maashorst Avonturen Minigolf is zo uitdagend dat het ook zeer geschikt is voor groepen,

o.a families, bedrijven en vrienden.

Kinderfeestje

Lekker buiten bezig zijn met een leuke activiteit minigolf.
Na afloop is het mogelijk om een lekker patatjes, een snack, ijsje of een glaasje fris te nuttige.